Iedereen wil wel een badkamer die er verzorgt bijligt en kwaliteit uitstraalt. Daarnaast moet deze badkamer ook praktisch zijn zodat jij er ten volste van kan genieten. Vander Schaeven zorgt dat dit wordt gerealiseerd maar kijkt ook naar de stijl van jouw badkamer.

Een loodgieter op maat

Met Vander Schaeven haal je een professioneel in huis. Een vakman die zijn stiel kent als geen ander. Bij sanitair Vander Schaeven kies je voor detailwerk en dit bij zowel nieuwbouw als renovatie. Jij kiest hoe het er moet uitzien, wij werken alles uit tot in de puntjes.

Vander Schaeven doet meer

Vander Schaeven doet meer dan enkel sanitair advies geven en dit uitvoeren. Het vervangen van oude leidingen, een gescheiden afvoerstelsel van regenwater of vuilwater regelen zijn zaken die geen geheimen kennen voor sanitair Vander Schaeven. Wij beschikken over een eigen lasapparaat om PE-HD drukbuizen (afvoer) vakkundig aan elkaar te lassen. Zo kunnen we onze kwaliteit garanderen. Ook voor het (verplichte) tweejaarlijkse onderhoud van je cv-ketel kan je bij ons terecht. Een goed onderhouden ketel verbruikt minder energie en heeft minder kans op storingen of pannes. Maak een afspraak en dan komen we ter plaatse langs.

Loodgieter met stijl

Jouw badkamer volledig tot in de puntjes afgewerkt dankzij sanitair Vander Schaeven. Van water- en afvoerleidingen in pvc tot de tegels rond uw bad en douche. Bij Vander Schaeven kan het allemaal. Jouw douche wordt instapklaar gemaakt en de boiler onder jouw lavabo sluiten wij aan. Een extra toilet of gewoonweg een nieuw toilet? Je wilt een comfortabel bubbelbad installeren? Het werk wordt gedaan met de beste materialen en jij bent zeker van een uitmuntend resultaat.

Ook voor bedrijven

Als bedrijf kan je een beroep op ons doen voor onderhoudswerken, herstellingswerken of nieuwe sanitaire installaties. Wij werken regelmatig voor professionele klanten in de Gentse haven. Je kan vertrouwen op een echte vakman voor jouw project die ervaring heeft met grote installaties.

Een sanitaire oplossing nodig? Contacteer ons vandaag nog.

 

 
 
 
 
Badkamermeubel
Bad en wc
Vernieuwd bad met douchekop
Piscines
Vernieuwde lavabo's
Vernieuwde douche